TechnicPhonerepair

Ready to help you

 

0472/05.65.31

Contact

 “Onze expertise ten dienste van u

Mijn naam is Alexander Pannecoucke, het aanspreekpunt achter Technicphonerepair. Als beginnend ondernemer focus ik me vooral op het aantrekken van nieuwe klanten en een duurzame relatie met hen op te bouwen.  Door nauw overleg met onze professioneel erkende leveranciers wordt er gestreefd naar een geoptimaliseerde kwaliteit van de herstellingen om steeds het beste resultaat aan onze klanten te kunnen leveren.

Wij concentreren ons op:

Duurzame relaties

We betrekken de klant zoveel mogelijk in het gehele proces van concept tot ontwikkeling en opvolging. Goede communicatie leidt tot succesvolle projecten.

 

Kwaliteit

We vinden kwaliteit erg belangrijk. We letten er steeds op dat de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, performantie en compatibiliteit van de websites gerespecteerd worden.

 

Service

De meeste onderdelen hebben we in stock liggen. Indien we toch een onderdeel moeten bestellen, kan u kosteloos gebruik maken van onze vervangtoestellen. Ook is het mogelijk om bij ons uw gsm te laten herstellen via verzending. Dit kan rechtstreeks naar ons gestuurd worden of naar een Kiala-afhaalpunt. Nadien kunnen we het toestel gerepareerd naar u terugsturen.

 

Resultaat

Wij streven steeds naar resultaat, altijd en overal, om een blijvende waarde te creëren voor onze klanten. De meeste herstellingen kunnen binnen het uur hersteld worden. De verwachte hersteltijd zal u op voorhand meegedeeld worden

 

Uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding

De kwaliteit is gegarandeerd, de prijs daaraan gerelateerd. Wij leveren goede producten voor een prima prijs. Indien u uw  toestel ergens anders goedkoper kan laten herstellen dan bij ons mag u ons altijd contacteren en misschien kan de prijs nog verlaagd worden (prijzen van onderdelen kunnen namelijk fluctueren).

 

Persoonlijke aanpak en leuke samenwerking

Wij kiezen voor een leuke en vlotte samenwerking. Dit is niet alleen prettiger voor onze klanten, het maakt het werken voor ons ook aangenamer en dit leidt zonder twijfel tot een standvastigere omgang.

Wat doen we?

TechnicPhonerepair is een bedrijf dat zich bezighoudt met het herstellen van smartphones en tablets. Dit betreft zowel de hardware als de software van de toestellen. Ook voor enige vragen hieromtrent kan u bij ons terecht. We staan namelijk altijd klaar om onze klanten van dienst te zijn.

OVER TECHNICPHONEREPAIR

Voor de herstelling van uw smartphone en tablet

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.